Omvolkingstheorie volgens jongeren: Lale, Johan en Freek

Op hun youtubekanaal proberen Roman en Freek (achternamen zijn bij ons bekend) controversiële onderwerpen aan te snijden en daar over na te denken. Lale interviewt ze over wat zij als culturele capitulatie zien en vraagt ze waarom zij een video hebben gemaakt over de omvolkingstheorie, in hoeverre zij daarin geloven en wat hun zorgen zijn.
De islamitische gebedsoproep en Arabische folders in de stemloketten vinden zij een vorm van cultureel capituleren en zouden het graag anders zien. Bovendien vinden ze dat positieve discriminatie geen oplossing kan zijn om discriminatie op de arbeidsmarkt tegen te gaan. Ook vinden ze dat de bevolkingssamenstelling in de grote steden in hoog tempo verandert.
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.