Orgaandonatie – opstaan uit de hersendood

In de vijftiende aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman Annet Wood, woordvoedster van het Comité Orgaandonatie Alert en uitgever van De Andere Krant Sander Compagner. In de uitzending gaat het over de vaak onbesproken keerzijde van orgaandonatie. De Amerikaanse arts Dr. Heidi Klessig, auteur van het boek ‘The braindead fallacy’ spreekt in deze uitzending over haar ervaringen met orgaantransplantatie. De term hersendood bestaat pas sinds 1968 en is volgens Klessig een fictie. Zowel Klessig als Wood geven getuigenis van meerdere personen die na de diagnose hersendood bijkwamen. Ook alternatieven van orgaantransplantatie (zoals 3d-printen van organen) komen aan bodMeer informatie over dit onderwerp is te vinden via https://orgaandonatiealert.jouwweb.nl/ en https://www.respectforhumanlife.com.

Abonneer op De Andere Krant via https://dakl.nl/cwsabonneer
Aanmelden voor De Andere Wereld Dag: dakl.nl/bosvreugd23juni

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.