Over Amsterdam, het toerisme, hotels en de kunst; Willem Baars, Michiel Romeyn en Paul Geertman

Ben je een zak geld of wordt je omarmt door de kunstwereld?

paul_geertman_home

Paul Geertman is eigenaar en directeur van Aedes Real Estate, een investeringsbedrijf in onroerend goed waar ook de ontwerper Marcel Wanders bij betrokken is. Aedes ontwikkelde in Amsterdam eerder het Andaz Hotel aan de Prinsengracht en is ook betrokken bij het Hyatt Regency Hotel aan de Sarphatistraat en het luxe Soho House in de Spuistraat, in het voormalig Bungehuis. Ook is hij betrokken bij het ontwikkelen van het voormalige paleis van justitie aan de Prinsengracht tot het uber luxe Rosewood Hotel dat in 2018 de deuren opent.
tn1_hoxton_ams_2_2479
Geertman werd opgeleid tot architect, maar koos in de staart van zijn studie voor de bedrijfskundige kant om uiteindelijk te komen tot het ontwikkelen van projecten die iets toevoegen aan de stad Amsterdam. Hij reist daarvoor de wereld rond, laat zich inspireren en vertaald internationale ontwikkelingen naar de situatie in deze stad.
Het gesprek gaat over het toeristenbeleid van Amsterdam, de ontwikkeling van nieuwe hotels en het toepassen van beeldende kunst en design in zijn projecten.

Doneer Café Weltschmerz, we hebben uw steun hard nodig! NL23 TRIO 0390 4379 13 (Disclaimer: Wij betalen over uw gift in Nederland belasting)


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.