Over antisemitisme; Dennis Honing en Lion Lissauer

Dennis Honing en Lion Lissauer spreken over een altijd actueel onderwerp. Antisemitisme. Maar niet zoals dat normaliter gaat, als het bespreken van een te betreuren maatschappelijk fenomeen. Dit keer is het een persoonlijk gesprek, over de concrete ervaringen van Lion. Opvallend is dat zijn ervaringen met antisemitisme vooral autochtone leveranciers kende. Maar het gesprek gaat verder dan dat. De heren bespreken hieromtrent historie, de dag van vandaag, Joden, moslims en Europa. Het gesprek laat zich kenmerken door directheid en openhartigheid. En ook de humor mag zijn rol op momenten niet mislopen. Kijken dus!
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.