Over de dood van Willy Dille, gebedshuizen, salafisme en vrijheden; Dennis Honing en Arnoud van Doorn

Heeft Arnoud van Doorn een privé-militie?
Zijn er jongeren die niet zozeer de ‘lange arm’ zijn van Van Doorn, maar wellicht een ‘gewillige prothese’? Van Doorn ontkent niet dat hij te zien is met groepen jongeren om zich heen.
“Je kan als bekeerling niet een blik moslims opentrekken om een mevrouw (Willy Dille) een goed pak slaag te geven. Was dat maar zo!
Je kan er niet omheen dat Willy Dille in een onevenwichtige psychische staat verkeerde en al eerder zelfmoord pogingen ondernam. Maar het zou gebeurd kunnen zijn wat zij beweerde. Misschien is zij wel bedreigd, heeft ze klappen gekregen of zelfs verkracht, dat is niet uit te sluiten. Het kan zelfs zo zijn dat er mensen zijn geweest die mijn naam daar bij hebben genoemd, ik weet dat niet.” Van Doorn zegt dat hij niet uitsluit dat de daders het deden om hem een dienst te bewijzen en daarbij zijn naam hebben genoemd.
Arnoud van Doorn is een veel besproken, tot de islam bekeerde salafist. Van Doorn kwam onlangs in het nieuws in verband met de zelfdoding van Haagsch gemeenteraadslid Willy Dille. Zij noemde Van Doorn de opdrachtgever van intimidatie, verkrachting en pesterijen door een groep jonge moslims.
📌Deze aflevering is geadopteerd door designbureau MEGAVOLT, Amsterdam

We besloten bij de geboorte van Café Weltschmerz non-profit te zijn en dat willen we ook blijven. Wij willen onafhankelijk zijn van de overheidssubsidie’s en sponsoring, van politieke- en commerciële invloed, maar tegelijkertijd onze content wel voor iedereen beschikbaar houden. Om dat te kunnen blijven doen, vragen wij jullie hulp met een regelmatig klein of een eenmalig substantieel bedrag. Grotere bedragen kunnen via een ANBI-regeling. Met jullie bijdrage kunnen we Café Weltschmerz in de lucht houden, om in deze bizarre tijden vol desinformatie, tegenspraak blijvend te faciliteren.
Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13.


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.