Er heerst paniek binnen de elite van Amerika; Hajo Smit met Karel van Wolferen

Nepnieuws is een creatie van PR bureaus voor de plutocratie in de VS. Het wordt al decennia door overheden ingezet als propaganda-instrument.

Het team Trump en zijn tegenstanders. Het is de CIA die probeert Trump te belasten met #nepnieuws over de invloed van Rusland tijdens de verkiezingen. Dat de bewijzen zich opstapelen komt volgens Van Wolferen omdat alle media elkaars berichten klakkeloos overnemen. Er is echter tot nu toe geen spatje bewijs aangetoond, maar als je iets vaak genoeg herhaald wordt het vanzelf een werkelijkheid. Bovendien heeft de CIA in het verleden al bewezen een meester te zijn in het verspreiden van #nepnieuws in aanloop naar de oorlog met Irak. Het is volgens Van Wolferen wel bijzonder dat de CIA dit doet met een eigen, door middel van wettelijke protocollen gekozen president. “Het is duidelijk dat de CIA een grote vijand is geworden van Trump….”

Doneer CAFÉ WELTSCHMERZ we hebben uw hulp echt nodig!
NL23 TRIO 0390 4379 13


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.