Pathé saboteert documentaire “Gideon” – Max von Kreyfelt, Frank Stadermann en Jean-Jacques van Bemmel

Rutte: “Debat over Holocaust moet kunnen.”

Een goed voorbereide première in Tuschinski is voor 500 deelnemers en de betrokken partijen op een fiasco uitgelopen. Uit verband gerukte en verdraaide uitspraken van Gideon van Meijeren waren reden voor Tuschinski om op het allerlaatste moment de premières te cancellen. Oudadvocaat Frank Stadermann, producent Jean-Jacques van Bemmelen en Max von Kreyfelt bespreken deze opmerkelijke vorm van censuur en de aankomende juridische tegenacties.

Naast de documentaire “Gideon” was nog een première gepland, namelijk over jongeren en hun isolement in coronatijd. Ook voor deze docu moet nu een andere locatie worden gezocht, aldus Pathé.

Kijk HIER de volledige gecancelde documentaire.

Meer weten over de Snowden Phone? Klik op deze link.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.