Paul van Liempt & Ad Verbrugge; De staat van het onderwijs deel 1

Ad Verbrugge is initiatiefnemer en bestuurder van Beter Onderwijs Nederland, directeur van Ethos aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en daarnaast is hij politiek activist en musicus. J.l. 10 juni 2016 ontving Ad Verbrugge de Koninklijke onderscheiding; de Orde van Oranje Nassau uit handen van burgemeester Lenferink van de stad Leiden.
adverbrugge-640x325
Café Weltschmerz heeft Ad Verbrugge gevraagd een uitgebreide serie te maken over de onderwijsindustrie. Onder de titel “de staat van het onderwijs” zullen alle factoren die invloed hebben binnen de keten, op de kwaliteit en de toekomstperspectieven van het onderwijs, in het project aan de orde komen. We denken o.a. aan: de financiering, methodes en leermiddelen, innovaties, regelgeving, bestuur, opleidingen leerkrachten en docenten, marktrelevantie en de sociale diversiteit.
In deze eerste aflevering vertelt Verbrugge over de achtergrond van Beter Onderwijs Nederland en het interviewproject met Café Weltschmerz. Paul van Liempt (RTLZ) werd voor deze gelegenheid gevraagd als gastinterviewer de spits af te bijten.

Is Café Weltschmerz nog weg te denken? NL23 TRIO 0390 4379 13
(Disclaimer: Wij betalen over uw gift in Nederland belasting)


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.