Paul van Liempt met Arthur van Amerongen; Het grote foute jongensboek

Onze gesprekken zijn vertegenwoordigd in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13

“Het NRC is een Wehkampgids met Bas Heijne, geboren als een oud omaatje in het lichaam van Billie Turf”


Columnist Arthur van Amerongen schreef samen met Telegraaf collega, Rob Hoogland een boek voor 50.000 duizend boze blanke linkse mannen die allemaal werken. De aanleiding was een chatwisseling op Facebook dat werd uitgewerkt en geredigeerd tot een bundel. Over spanningsveld tussen de”correcten” en de “niet-correcten”, over gekken in de journalistiek en verder het NRC als een Wehkampgids met Bas Heijne geboren als een oud omaatje in het lichaam van Billie Turf en John Jansen van Gaalen, de oud linkse azijnpisser.


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.