(PILOT 09-11) Café Weltschmerz Live! met Sven Hulleman en Ruben Munsterman

Deze tweede serie is opgenomen op donderdag 9 november 2017 in Café Het Geveltje aan de Bloemgracht 170 in Amsterdam.

(De laatste opnamedag is donderdag 23 november 2017, opnieuw met Sven Hulleman en Ruben Munsterman in Café Het Geveltje (Bloemgracht 170, Amsterdam). U kunt zich daarvoor opgeven per email; productieweltschmerz@gmail.com In januari 2018 wordt de serie voortgezet op een andere, bijzondere locatie in Amsterdam). Daarnaast zoekt CWS ook locaties in het land. Heeft u een idee, neem dan contact met ons op. 0654995161
Keek op de Week, een overzicht van de week met o.a. Saoedi Arabië, Jemen en de Bin Laden Group, Paradise Papers, Dividend Belasting en het bloeden van de burger.

De afgelopen 5 jaar heeft de zorg, volgens de visie van beleidsmakers zich uitstekend ontwikkeld.
De bezuinigingsactiviteiten van Edith Schippers zijn volgens plan en zonder teveel tegenspraak uitgevoerd. De zorgverleners, zoals verpleegkundigen en artsen kijken daar anders tegen aan.
Eelke van Ark is onderzoeksjournalist voor de zorgsector bij Follow the Money.

De overheid die slechts oog heeft voor economische belangen!
Hanneke Joosten heeft een dochter in de psychiatrische zorg. Een aangrijpend verhaal dat inmiddels zeer herkenbaar is binnen een zorgsector waarbij de efficiency leidend is geworden. Exemplarisch voor een overheid die slechts oog heeft voor economische belangen en de burger van zich heeft vervreemd.

Het huidige hoger- en universiteitsonderwijs deugd niet!
Kyra Mensink is werkzaam bij De Bildung Academie. Een school voor zelfontplooiing, dat werd opgezet door docenten en studenten rond de Maagdenhuisbezetting van 2015.

Waarom een afscheiding van Catalonië niet goed is voor Spanje en Catalonië zelf.
Laura Martinez is student rechten, woont in Amsterdam en komt van Mallorca. Over Catalonië; het verlangen naar de onafhankelijkheid en waarom dat niet goed is voor Spanje en Catalonië zelf.
Engelstalig gesprek, niet ondertitelt.

De Nederlandse politiek schiet ernstig te kort bij het immigratie vraagstuk.
Elisabeth Hunyadi is mede-oprichter van de Nederlandse Leeuw. Een stichting opgericht om maatschappelijke thema’s op nationale schaal niveau onder de aandacht te brengen. Op de avond van 19 januari 2018 is er een eerste event over; Immigratie, Integratie en de Nederlandse cultuur, normen en waarden, in “De Broodfabriek” in Rijswijk (ZH).

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.