Politici begrijpen helemaal niets, maar beïnvloeden de bevolking; Sven Hulleman en Roland Kahn

“De politiek, samen met de mainstream media, houden op een conditionerende manier de elite in stand. Politici zijn over het algemeen walgelijke baantjesjagers; ze kunnen helemaal niets, ze weten helemaal niets, ze begrijpen helemaal niets en ze beïnvloeden een groot deel van de bevolking.”

Café Weltschmerz vroeg zich af hoe deze Amsterdams-Joods- ondernemende-Babyboomer zich thuis voelt in deze turbulente tijden.
Roland Kahn is sinds zijn 16e jaar ondernemer en heeft onlangs zijn onroerend goed en kleding imperium aan zijn kinderen overgedragen.
Kahn spreekt zich uit over: het Jodendom, Israël, de Amsterdamse woningmarkt, de huidige politieke klasse, bureaucratie, onderwijs, het verloederde socialistische klimaat in Amsterdam, de nieuwe hoop in bange dagen en nog veel meer.
Dit gesprek is mogelijk gemaakt door Bram de Jeu – Den Haag.

 
[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]
 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.