Politiek, media en de hang naar sensatie: Birte Schohaus en Dick Pels

Onze gesprekken zijn vertegenwoordigd in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13
 


foto: MArc Driessen


Dick Pels (Amsterdam, 26 februari 1948) is socioloog en publicist. Pels is een progressieve liberaal ook wel een sociaal-individualist, die zich bezighoudt met een breed scala aan maatschappelijke onderwerpen. Tussen 1 januari 2010 en 1 februari 2013 was hij directeur van het Wetenschappelijk Bureau van GroenLinks.
Dit gesprek met Birte Schohaus gaat over de relatie tussen media5 en politiek en de wijze waarop de politiek en media met elkaar voordeel halen uit het creëren van sensatie.


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.