‘Politiek moet een middel zijn, niet het doel’: Arno Wellens en Anne Fleur Dekker

Anne Fleur Dekker gaat niet in de politiek, want, actievoeren is vaak effectiever dan de politiek. Bovendien is het prettig dat je geen verantwoording hoeft af te leggen aan een partij, stelt Dekker. Je bent het ook nooit met alles in het partijprogramma eens. Daarnaast meent ze, dat het niet per definitie goed is wanneer er veel jonge parlementariërs in de kamer zitten. Ze noemt: Jesse Klaver, Thierry Baudet en Lilian Marijnissen. Niemand van deze kamerleden hebben ooit een serieuze baan gehad. Iemand van vijftig kan volgens haar ook heel goed het standpunt van een twintiger vertegenwoordigen. Bij Jesse Klaver merkt ze dat politiek teveel een doel is geworden in plaats van een middel.
Anne Fleur Dekker is publiciste en opiniemaker. Een gesprek over meningsvorming, actievoeren en politiek.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.