Race tegen infecties | Ton Kuik en Michael Bleekemolen

Weltschmerz Academy presenteert Michael Bleekemolen, autocoureur en ondernemer
Mijn belangrijkste overwinning.
Race tegen (tekenbeet)infecties
Op vrijdag 27 november 2020 sprak Ton Kuik in het kader van Weltschmerz Academy zeer uitgebreid met Michael Bleekemolen. Michael is een bekende Nederlander: autocoureur en ondernemer. Na een commercial waarin “de Bleek” zich presenteert waarvoor hij door zijn prestaties algemeen bekend is: 50 jaar autocoureur inclusief F1, vele overwinningen in allerlei klassen en nu nog steeds op zijn 71ste actief met “Team Bleekemolen”. Doch 7 jaar lang heeft hij geworsteld met een schaduwzijde van het leven. Een onbegrepen ernstig invaliderende ziekte….als gevolg van een tekenbeet, 12 jaar geleden. Michael vertelt van 3m52s tot 36m55s zeer openhartig en voor het eerst publiekelijk over zijn heftige ervaringen. “Ga ik dit wel overleven” is een gedachte die hem van tijd tot tijd overviel. Compleet out of character. “Ik leek wel 98, zo moe”. Geheugenverlies en hierdoor af en toe letterlijk “de weg kwijt”.
Op levendige en nuchtere wijze vertelt Michael over zijn 7 jaar durende strijd en zijn continue pogingen om de oude weer te worden. Over zijn zoektocht naar behandeling: “ik heb van alles geprobeerd, ik ben nog net niet bij gebedsgenezers geweest”. Uiteindelijk is hij door langdurige antibiotica, zowel infusen als oraal, gevolgd door een onorthodoxe ozon-therapie volledig hersteld.
Gelardeerd met opmerkelijke uitspraken beschrijft Michael zijn kijk op lymezorg, analyseert hij zijn ervaringen met artsen en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Hij geeft antwoord op de vraag waarom hij pas nu naar buiten komt met zijn verhaal. Hij laat weten dat hij blijvend alert is op die kleine beestjes, niet groter dan een mier, en hoe hij na bijvoorbeeld werken in de tuin de “tekencheck” doet. Ook nog heden ten dage.
In al die jaren is hij blijven racen. In zo’n snelle auto volledig geconcentreerd achter het stuur doet hem altijd goed. Autoracen vergt fysiek veel. De Bleek knapt er altijd van op.
Maar zelfs na deze tekenbeet horrorervaring blijven infecties hem achtervolgen. Van 36m55s tot 40m25s vertelt hij hierover. Afgelopen zomer liep hij in Zuid-Frankrijk een gevaarlijke, in potentie dodelijke acute infectie op. Zeer hoge koorts gedurende 2 dagen, ziekenhuisopname en na 3 dagen zoektocht door een deskundige arts een effectieve antibiotica behandeling voorgeschreven. “Ik heb geluk gehad”. Tot voor kort toch heel veel na-klachten van vermoeidheid ervaren. “Dit gesprek had ik 2 weken geleden niet kunnen doen”.
Tot slot, wordt Covid-19 aangestipt: van 40m25 tot circa 63m Weer een infectie op zijn levenspad. Hij beschrijft hoe hij als ondernemer met de grote onzekerheid omgaat, hoe hij zelfs nieuwe kansen ziet en plannen heeft voor ventilatie oplossingen voor scholen. Goed voor kinderen, waaronder zijn kleinkinderen. Hij is gecharmeerd van het werk van Maurice de Hond en ondersteunt zijn logische en realistische analyses en voorstellen. Aerosolen is voor hem een feit. Michael is kritisch op mainstream media en op het optreden van de politiek. “Er is een grote fout gemaakt met de verzorgingstehuizen. In plaats van binnen had men bezoeken buiten moeten doen. Daar is het veilig”. Hij houdt zijn hart vast aangaande de komende vaccinaties. Ook verhaalt hij over de Corona besmettingen in zijn directe kring. Hij constateert dat “als we niet van Corona hadden geweten, dan hadden we het niet geweten”. Kortom door de grote focus op cijfers en ellende is alles behoorlijk disproportioneel opgeblazen.
Michael eindigt met de constatering dat zijn overwinning op de tekenbeetinfecties toch wel de belangrijkste in zijn leven is geweest. “Zonder die zou er daarna immers niets meer te winnen zijn geweest”. Hij hoopt dat zijn getuigenis een steun in de rug van de chronische lymepatiënten kan zijn. Dat de voor hem werkzame aanpak van langdurige antibiotica gevolgd door ozontherapie ook voor anderen een oplossing moge blijken.
Aanvullende interactie is mogelijk via e-mail naar academy@weltschmerz.nl t.a.v. Ton Kuik o.v.v. Michael Bleekemolen 27NOV2020
Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.
Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.
Waardeer je onze video’s?
Je kunt ons ondersteunen met een donatie via https://cafeweltschmerz.nl.
Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s?
Klik hierboven dan op Abonneren!
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief


Bekijk onze video op YouTube:

Of bekijk onze video op LBRY.tv:

Beluister de podcast op SoundCloud:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.