Rusland/Oekraïne – Pieter Stuurman en Thierry Baudet

Pieter Stuurman en Thierry Baudet praten over het Rusland-narratief dat gepredikt wordt door Westerse politici en media. Is het wel zo zwart-wit als men ons wil doen geloven? Vanuit een geopolitiek oogpunt bekeken, zijn er altijd diverse factoren die leiden tot een situatie als deze waarin wij ons nu bevinden. Het lijkt erop dat men in de media geen oog heeft voor nuances. En net als tijdens de “pandemie” volgt men blindelings wat men voorgeschoteld krijgt door de politiek en het nieuws.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.