Rutte mag moties negeren – Tafel van Feshtali S2 #6

In dit uitgebreide gesprek met Wybren van Haga praat Shohreh Feshtali met hem over verschillende onderwerpen, waaronder Rutte, de politiek in Nederland, waarom huurverlaging geen goed idee is, wachtgeld en nog meer onderwerpen.
Wybren van Haga gaat door als 151e Kamerlid met zijn politieke partij BVNL. BVNL houdt zich bezig met verschillende onderwerpen, waaronder het boven water krijgen van de OMT-tapes en het onthullen van de geheimzinnigheid en misstappen rondom de aanpak van corona.
Veel kijkplezier!

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.