“Rutte’s kabinetten liquideren maatschappelijke tegenstanders: Column Pieter Lakeman

“Breek!!! Klaas Knot moet uiterlijk 1 december bestuurders van pensioenfondsen de vrijheid hergeven om normaal beleid te voeren en om waarheidsgetrouwe jaarrekeningen op te stellen. Anders doet Pieter Lakeman aangifte tegen Knot wegens het chanteren van bestuurders van pensioenfondsen.
📌 U kunt ook Cafe Weltschmerz met een donatie helpen pluriform en onafhankelijk te blijven. Ga dan naar onze site; Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer.
Verder gaat het in deze column over de strafvervolging van Wilders en andere gevallen waarbij ministers de rechterlijke macht hebben misbruikt om politiek gewenste vonnissen en arresten te verkrijgen. Meerdere schandalen worden genoemd waarbij ministers de rechtsgang hebben beïnvloed.”[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.