Samen terug naar normaal – Peter Toonen en Fred van ’t Ent

Peter Toonen in gesprek met Fred van ’t Ent (43), auteur van het boek ‘Van virus naar verbinding’. Van ‘t Ent is psycholoog, docent en bezorgde vader van twee jonge dochters. Van ’t End is daarnaast een man met een missie met als belangrijkste drijfveer, de toekomst van onze kinderen.De coronacrisis heeft de bevolking van Nederland en in de rest van de wereld, in nog geen twee jaar, volledig verdeeld. Ondertussen willen de meeste mensen het liefst weer terug naar het leven voor Corona en gewoon weer normaal doen. Maar wat is nog normaal en hoe doe je normaal in deze inmiddels bizarre wereld?

Vanuit een psychologische en persoonlijke invalshoek proberen Toonen en van ’t Ent antwoord te geven op vragen als: welke kampen bestaan er en hoe gedragen zij zich? Waarom blijft de zwijgende meerderheid de vreemd aanvoelende maatregelen accepteren? En vooral hoe creëren wij weer verbinding in plaats van verdeeldheid?

Over het boek: ‘Van virus naar verbinding’ zit ook boordevol concrete tips. Daarnaast bevat het boek vier openhartige interviews met o.a. OMT-lid Diederik Gommers, Evelien Peeters van de Stichting Artsen Covid Collectief, psychiater Bram Bakker en hoogleraar Vergelijkend staatsrecht Gerard Hoogers. ‘Van virus naar verbinding’ is vooral een verbindingsboek met talloze suggesties om weer samen terug naar normaal te gaan.Van ’t Ent beschrijft vlijmscherp de grote uitdagingen die voor ons liggen om weer tot verbinding te komen.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.