Shohreh Feshtali en Wesley Feijth – Weg bij BigTech: nieuwe relatie met technologie

Wil je als eerste op de hoogte zijn over de verkoop van de Snowden Smartphone en het bijbehorende ‘Weg bij Big Tech event’? Wil je daarnaast voorrang op de verkoop?Laat dan hier je e-mailadres achter: android-privacy.com/weltschmerz

P.s. de verkoop van de Snowden Smartphone start volgende week! Van 2 t/m 6 november heb je de mogelijkheid om de telefoon te bestellen en daarmee toegang te krijgen tot het event.

______________________________________________________________________________

Weg bij Big Tech! Een nieuwe relatie met technologie

In samenwerking met Android-Privacy.com presenteert Café Weltschmerz het event ‘Weg bij Big Tech: een nieuwe relatie met technologie’. Je krijgt gratis toegang tot dit event bij aankoop van een Snowden Smartphone. Tijdens dit event ontvang je de Snowden Smartphone en leer je direct hoe je de telefoon kunt gebruiken. Daarnaast leer je over Big Tech vervangers die aan de kernwaarden van Android-Privacy.com voldoen: free and open source, privacy & veiligheid en decentralisatie van consensus.

Naar aanleiding van dit event publiceren we een 3-delig interview. In dit derde interview spreekt Wesley Feijth (Android-Privacy.com) met Shohreh Festahli. In dit gesprek licht Wesley toe waarom de mensheid haar relatie met technologie moet veranderen. Dit doet hij aan de hand van de kernwaarden van Android-Privacy.com: Free and Open Source Software, Privacy & Veiligheid en Decentralisatie van Consensus. Als je in vrijheid wilt leven is het essentieel om technologie te omarmen die op deze menselijke kernwaarden gebaseerd is. Het is tijd om technologie te omarmen die de mensheid dient, niet andersom! De oplossingen liggen al klaar, ben jij klaar om je relatie met technologie te transformeren?

Wat doet Android-Privacy.com? Max interview met Wesley:

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.