Smaad en laster in Bloemendaal; Chris Aalberts, Marielys Roos en Rob Slewe

Rob Slewe en Marielys Roos zijn raadsleden in Bloemendaal van de partij Hart voor Bloemendaal. Zij hebben aangifte gedaan tegen collega raadslid Meindert Fennema. Oud burgemeester Snijders noemde de twee ooit het grootste probleem van Bloemendaal. Een eervolle titel vindt Marielys Roos.
In aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vond er een incident plaats in de gemeente dat naar later bleek niets om het lijf had. Een gesprek in de gang van het gemeentehuis tussen de nieuwe burgemeester Elbert Roest met Marielys Roos, Rob Slewe en de echtgenoot van Marielys, werd door politieke tegenspeler en emeritus hoogleraar Meindert Fennema uitgelegd als gijzeling van de burgemeester. Hoewel burgemeester Roest het ontkende, heeft Fennema via NPO radio enkele dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen deze smadelijke informatie uitgebreid besproken. De papieren media namen dit klakkeloos over en de partij van Roos en Slewe kwam hierdoor minder goed uit de verkiezing.
Roos en Slewe hebben om die reden aangifte gedaan tegen Fennema van smaad en laster. Dit nu werd door het OM gehonoreerd. Er wordt nu een strafrechtelijk onderzoek gedaan naar Emeritus hoogleraar Fennema.
Een eerdere aflevering met Marielys Roos over de problemen in Bloemendaal[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.