Sprak Stef Blok, sprak de minister of sprak de regering? door Dennis Honing

Stef Blok is minister van buitenlandse zaken in het kabinet Rutte. Niettemin leek hij te spreken als ‘Stef’, los uit de hand over integratie. Succesvolle integratie bestaat niet voor ‘Stef’. Deskundigen noemen dit grote onzin. Het is gewoonweg niet waar!
In hoeverre heeft Blok nu als minister gesproken en daarmee de visie van het kabinet verwoord? Heeft het kabinet een achterdeur nodig om het mislukte integratiebeleid politiek te rechtvaardigen? Waarom veralgemeniseerd Blok een specifiek Nederlands-Europees probleem. Of heeft minister Blok gewoon onnadenkend wat populistisch willen prikkelen?
Dennis Honing gaat er diep op in en nodigt zowel de minister als Stef uit om in onze studio dit verder diepgaand te bespreken.

We besloten bij de geboorte van Café Weltschmerz non-profit te zijn en dat willen we ook blijven. Wij willen onafhankelijk zijn van de overheidssubsidie’s en sponsoring, van politieke- en commerciële invloed, maar tegelijkertijd onze content wel voor iedereen beschikbaar houden. Om dat te kunnen blijven doen, vragen wij jullie hulp met een regelmatig klein of een eenmalig substantieel bedrag. Grotere bedragen kunnen via een ANBI-regeling. Met jullie bijdrage kunnen we Café Weltschmerz in de lucht houden, om in deze bizarre tijden vol desinformatie, tegenspraak blijvend te faciliteren.
Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13.


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.