Stop het regime – Jeroen en Willem nemen de week door

Het weekjournaal gaat over propaganda, Agenda 2030 en internationaal nieuws. Jeroen en Willem zoomen vooral in op de Agenda 2030 doelen en het middel van schaarste: olie-, energie-, voedsel- en waterschaarste, alles wordt ingezet om de bevolking te knechten. Als je dacht dat de bevrijding uit het Oosten komt (Rusland of China), dan kom je bedrogen uit. Deze partijen doen in grote lijnen gewoon mee. Goed nieuws uit de Verenigde Staten waar de Republikeinen een aantal overwinningen behaalden, er komt steeds meer druk te staan op de FBI en de CDC die zich duidelijk hebben schuldig gemaakt aan politieke uitingen en gedragingen in plaats van hun werk te doen.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.