Suïcide – Kiki Scheepens en Johan de Korte

The Cry for Help?

Kiki Scheepens in gesprek met Drs. Johan de Korte, psycholoog. Is het een zelfdoding of ’the cry for help’? Taboesferen, trauma’s en manipulatie. Bijna iedereen kent wel iemand die in zijn omgeving met zelfdoding te maken heeft (gehad). Zelfs koningin Máxima. Wil jij weten waarom het zo essentieel is om te helen van diepe innerlijke pijn? Bekijk dan deze schokkende aflevering van Suïcide.
Heb je tijdens of na het kijken van deze video behoefte aan een gesprek of hulp nodig? Aarzel niet en neem contact op met de hulplijnen!

Voor kijkers uit Nederland:

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem, en 24 uur per dag. Chat via: https://www.113.nl/ bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Voor kijkers uit België:

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je gratis* en anoniem bellen met de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 (24/7) of chatten en mailen via http://www.zelfmoord1813.be/

(*Gesprekken zijn enkel gratis vanuit België)

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.