Techno-fascisten voeren oorlog tegen het volk – Pieter Stuurman met Ullrich Mies

Bekijk de video op LBRY.tv:

Ullrich Mies over het einde van de democratie en de rechtstaat
“De democratie is afgeschaft, de rechtsstaat functioneert niet meer.” Dat is de harde conclusie van de Duitse socioloog, politicoloog en schrijver Ullrich Mies in dit interview met Pieter Stuurman over de gevolgen van het coronabeleid in de Europese samenlevingen.
Volgens Mies, die onder meer schrijft voor de website Rubikon, de krant Demokratischer Widerstand, en in Nederland voor Gezond Verstand, is dit proces al dertig jaar aan de gang, maar laten de machthebbers nu openlijk hun ware bedoelingen zien. “We hebben een gelijkgeschakelde politieke klasse in heel Europa – een politiek kartel,” zegt Mies. “Dat hadden we al vóór corona. Bijzonder aan deze tijd is de ongeremde onbeschaamdheid waarmee onze regeringen nu het recht aan de kant zetten.”
Er is sprake van een “oorlog tegen het volk” door onze regeringen die op hun beurt worden aangestuurd door de grote tech-bedrijven en financiële instellingen, zegt Mies. Hij noemt dit “techno-fascisme”, een “transhumanistische dictatuur”.
De psychologische terreur die wordt uitgeoefend maakt de bevolking murw. “Er worden steeds weer nieuwe regels ingevoerd die geen enkele rationele basis hebben. Mondmaskers, avondklok, afstand houden, ga zo maar door. Dit is manipulatieve psychologie die ook wordt gebruikt tegen krijgsgevangenen om ze kapot te maken.”
“Vroeger eisten de machthebbers alleen je arbeid,” zegt Mies, “nu willen ze je lichaam binnendringen en het overnemen.”
Wat kunnen we ertegen doen? Van onze regeringen hoeven we niets te verwachten, zegt Mies. “Merkel haat het Duitse volk.” De mainstream-media spelen weer dezelfde rol als in de Koude Oorlog als “hielenlikkers van het regeringsapparaat”. De meerderheid van de bevolking zijn meelopers.
Toch is er nog hoop. Degenen die hun vrijheid lief hebben moeten blijven protesteren, rechtszaken blijven voeren, op alle fronten actief zijn. Tegelijkertijd moeten ze zich met elkaar verbinden, nieuwe vriendschappen sluiten, zoveel mogelijk onafhankelijk zijn, en niet meedoen aan alle onzinnige maatregelen.
Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.
Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.
Waardeer je onze video’s?
Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief


Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s?
Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.