Tegen geloof valt moeilijk te argumenteren; Stan van Houcke en Jan Keulen

Nederland zou in de Palestijnse kwestie wat duidelijker en krachtiger stelling moeten nemen. Meer op de lijn van het internationaal recht voor de mensenrechten.
The Rights Forum overlegt met o.a. de politiek maar probeert daarnaast ook de kerken beter betrokken te krijgen bij de problematiek. Ook de kerken blijven te afzijdig. ‘Je hoort ze niet over de gebeurtenissen in de Gaza. Een oorverdovende stilte die wij onacceptabel vinden’.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer
Jan Keulen is journalist en oud correspondent voor de Volkskrant in het Midden Oosten. Tegenwoordig is hij directeur van The Rights Forum dat zich exclusief bezig houdt met de kwestie Israël – Palestina.[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.