Terugblik op 2 jaar pandemie – Kiki Scheepens en Kees van der Pijl

Terugblik op twee jaar COVID-19 in Nederland en méér

Kiki Scheepens blikt samen met Kees van der Pijl terug op de uitzending van ‘Met een bevolking die bang is kan je alles doen’ https://cafeweltschmerz.nl/videos/met-een-bevolking-die-bang-is-kan-je-alles-doen-karel-van-wolferen-en-kees-van-der-pijl/

Twee jaar geleden spraken Kees van der Pijl en Karel van Wolferen over het feit dat ze op dat moment eigenlijk alleen maar konden speculeren over speculaties rondom COVID-19. Hadden zij een vooruitziende blik? Of waren de speculaties die zij deden niet zomaar speculaties, maar blijkt hun beider expertise en vooruitziende blik omtrent bio-oorlogvoering angstaanjagende werkelijkheid te zijn geworden?

Over bio-oorlogvoering, het belang van wakker worden, de MSM versus de alternatieve media, Rusland, Oekraïne, defensie, veteranen, militairen, het kabinet en méér. Het gesprek nam een buitengewoon andere wending, doordat Kees altijd bovenop de actualiteit zit.

Wil jij weten hoe en waarom? Is Kees de complotdenker zoals de MSM hem regelmatig wegzet of juist een positief kritische denker en allesbehalve een complotdenker? En hoe kijkt Kees daar zelf tegenaan? Bekijk en oordeel zelf over deze nieuwe aflevering van Café Weltschmerz.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.