Tijdgeest; een man met een droom – Peter Toonen en Hans Peter Roel

Peter Toonen in gesprek met Hans Peter Roel (Baarn, 1964) over zijn boek ‘Tijdgeest’. Hans Peter is een veelzijdige en veelgelezen auteur van een aantal internationale bestsellers. Hij schrijft onder andere boeken over management, spiritualiteit, maar ook kinderboeken. Na zijn studie aan de HTS en Nyenrode werkte hij bij een financiële multinational binnen de private banking divisie. Na een reis naar India en Nepal begon hij rond zijn dertigste met schrijven.

In 2016 besloot hij zijn baan op te geven en alles te verlopen om zich fulltime op het schrijverschap te richten. Hij schreef meer dan dertig boeken – merendeels romans – waaronder ‘Ki’ (2014), ‘De Vierde Dimensie’ (2016), ‘Op zoek naar de hemel’ (2017), ‘Tijdloze liefde’ (2018), ‘Eindeloos’ (2019) en ‘Tijdgeest’ (2020). Met zijn boeken inspireert hij mensen om in hun kracht te komen en het beste uit zichzelf te halen.

In ‘Tijdgeest’ raakt een jonge ambitieuze VN-medewerkster verstrikt in het web van de Illuminati als ze onderzoek doet naar dit genootschap. Als ze op het punt staat om haar onderzoeksresultaten te publiceren, komt ze om het leven bij een auto-ongeluk in Schotland. Gelukkig heeft ze haar manuscript op tijd weten te verstoppen. Haar broer is ervan overtuigd dat het gaat om een doelbewuste moord en gaat op zoek naar het belastende document.

“Verhalen raken de ziel van de mens, de wereld verandert door verhalen. Mooie verhalen raken je, maken je meer bewust en laten je groeien”.

https://www.hanspeterroel.nl

https://www.kicentrum.nl

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.