Toxic: Manipulatie in het onderwijs – Kiki Scheepens, Anton de Lange en René Woensdregt

In deze nieuwe aflevering van Toxic gaat Kiki Scheepens in gesprek met Anton de Lange en René Woensdregt. Twee dappere docenten laten in deze uitzending hun hart voor kinderen spreken. Samen bespreken zij hoe kinderen al op jonge leeftijd worden gemanipuleerd door onderwijsmethoden die docenten worden opgelegd en wat dat met hen als docent doet.Zijn zij in de minderheid of is er meer aan de hand? Moeten we meer kritisch denken?

Kijk en oordeel zelf of burgerlijke ongehoorzaamheid hier op zijn plaats is of niet..

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.