Toxic: Psychopathie en destructieve relaties (deel 2) – Kiki Scheepens en Jan Storms

Voor de volledige aflevering, klik op de onderstaande link:

Nieuwsbrief

Kiki gaat in gesprek met Jan Storms, M.A., die het meest bekend is door zijn boek Destructieve relaties op de schop – psychopathie herkennen en hanteren (1e ed. 2010; 2e ed. 2014) waarvan meer dan 30.000 exemplaren verkocht zijn. Hij geeft lezingen, cursussen en trainingen en verzorgt intervisie en advies voor beroepsmensen in de (geestelijke) gezondheidszorg, voor juristen en mediators en voor mensen werkzaam in de jeugdbeschermingsketen.

Wat moet je doen als je zelf slachtoffer bent geworden van een psychopaat? Hoe ontsnap je aan zo een destructieve relatie? Is het mogelijk psychopathie te herkennen? En is psychopathie te genezen?

Het gesprek gaat ook over trauma’s in de vroege jeugd en hoe schadelijk het is om kinderen direct na hun geboorte te scheiden van hun moeder.

http://janstorms.org/

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.