Traumatiseren als wapen tegen de bevolking – Pieter Stuurman en Robert Bridgeman

Meer weten over hyperinflatie? Klik op de onderstaande link:
http://hyperinflatie.com/

De meest efficiënte manier om een bevolking te onderwerpen, is door die bevolking opzettelijk en stelselmatig te traumatiseren. Trauma is informatie die naar aanleiding van een pijnlijke of bedreigende situatie wordt opgeslagen in het lichaam, het brein en het DNA van mensen. Als gevolg daarvan zullen mensen soortgelijke situaties willen vermijden (dissociatie). Dit mechanisme maakt het toebrengen van angst en pijn tot een effectieve strategie om mensen in een gewenste richting te dwingen.

Zelfs al is de betreffende pijn of de dreiging niet meer actueel, dan zal het trauma blijven bestaan. Iedere keer als een vergelijkbare situatie zich dreigt voor te doen, zullen de bijbehorende (angst)emoties worden opgeroepen, en zullen die emoties het menselijk denk- en redeneervermogen buitenspel zetten. Een getraumatiseerde bevolking is zo gemakkelijk te sturen. Ook op langere termijn.

De huidige Covid-campagne heeft alle kenmerken van het stelselmatig traumatiseren van grote groepen mensen.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.