Tussen Hemel en Aarde #5 – Peter den Haring en Sam Pitzalis

Sam Pitzalis is de gerenommeerde Sardinië-gids van Keep Alive Tours uit Den Haag. Hij werd op 27 maart 1965 geboren in Rotterdam, uit jong geëmigreerde ouders uit Sardinië, Italië. Hij was een nieuwsgierige Gymnasium-leerling, die al op zeer jonge leeftijd Erich von Dänikens bijzonder boek ‘Waren de Goden Kosmonauten las. Ook de reisverhalen van Marco Polo inspireerde hem krachtig. Sam studeerde Italiaanse taal- en letterkunde en werkte daarna lang als tolk en vertaler, ook als docent aan een taleninstituut en als tekstschrijver. Hij promootte lang gelegen al krachtig het autodelen, het Haagse ruilforum LETS en het project om mensen gastvrijheid bieden via ‘Vrienden op de Fiets’. Zijn eigen intuïtieve ontwikkeling bracht hem onder meer naar ki-aikido, naar Reiki en naar Avatar. Sam begon sportreizen voor vrienden te organiseren vanuit zijn eigen gepassioneerde hobby: marathons lopen en fietsen. ‘Mindful running’ werd het, eerst overal in Europa, later specifiek naar Sardinië, het eiland van zijn ouders. Dit is ook het eiland van de Blue Zone mystiek, waar mensen veel ouder dan gemiddeld worden. De retraites, die hij organiseert, zijn allemaal gebaseerd op aandacht voor de connectie met je gevoel en met je lichaam, voor de connectie met spirit en de universele energie. Contact maken met je voorouders, connectie met je levensmissie, connectie met je medereizigers. Sam is allergisch voor drogredeneringen, propaganda, manipulatie, voor Covid- en vaccinatiemanipulatie, omdat hij diep gelooft in zelfbeschikking en het zelfmanagement van je gezondheid. Hij woont half in Nederland, half op Sardinië. Daar verzorgt hij specifieke trips naar “eye- and mindopening” prehistorische ceremoniële plekken: de reuzengraven, de feeënhuizen en de magische, hoge bouwwerken van zware gestapelde stenen, de Nuraghes. Is Sardinië het verloren paradijs Atlantis?

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.