Tweede kamer, kom eens in actie! | Column Pieter Lakeman

Deze column van Pieter Lakeman is mede mogelijk gemaakt door de G10: kik hier: http://www.g10vandeeconomie.nl
De vraag waardoor de wereld in maart 2020 stapelgek is geworden, ligt nog steeds op tafel. Inmiddels zijn wereldwijd 400.000 personen als coronadode geadministreerd. Dat is één op de 20.000 mensen. Tijdens de Spaanse griep 100 jaar geleden was dat bijna 700 keer zo veel.
In Nederland zijn zelfs minder mensen aan corona overleden dan aan de griepepidemie van twee jaar geleden. Corona is geen ernstige ziekte. Dat moeten zelfs de door amateurs beheerste Nederlandse regering en het RIVM wel begrijpen. De regering weigert echter excuses aan te bieden voor de massale vernietiging van banen, bedrijven, carrières, voor de aangerichte schade van € 90 miljard, voor de bangmakerij, voor het beperken van de persoonlijke vrijheid en voor het buiten werking stellen van het parlement. Waarom het kabinet geen excuses durft aan te bieden en niet durft te erkennen dat ze het fout heeft gezien, voor mijn part dat het door de WHO zou zijn bedrogen, is een raadsel.
Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.