Val van Rutte: goed nieuws of een val? – Tafel van Feshtali #10

In deze aflevering van De Tafel van Feshtali gaat Shohreh in gesprek met Pieter Stuurman, Chadi Akdah en vaste gast Patrick Savalle. Ook Patrick 2 schuift weer eens aan, wederom als sidekick.

Samen bespreken zij de rellen in Frankrijk, de val van het kabinet met het vertrek van Rutte en Kaag en de zeer verrassende speech van Geert Wilders die met lovende woorden Mark Rutte bedankte voor zijn dienstjaren.

Pieter Stuurman benadrukt dat deze speech exemplarisch is voor het toneelstuk dat ‘politiek’ heet. Volgens hem moet men niet redding zoeken bij de politiek, maar bij zichzelf.

Chadi Akdah besprak de onrust en rellen in Frankrijk, en hoe geweld niet de oplossing is – dit is volgens hem juist wat de zittende macht wil bewerkstelligen.

Patrick Savalle bespreekt t.a.v. het bovenstaande hoe we op globalistische schaal worden ‘ge-herprogrameerd’. De besproken zaken zijn volgens hem exemplarisch voor wat hij cognitieve herprogrammering noemt.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.