Verboden door de bank – Jeroen en Willem nemen de week door (deel 1)

In dit eerste deel gaan Willem en Jeroen in op politiek, de WOB-verzoeken, energie en censuur/propaganda. Er wordt extra ingezoomd op het laatstgenoemde onderwerp, om de radicalisatie van de trollen legers bloot te leggen: de structuren van de laster en haatcampagnes. Ze laten zien dat er voor elk moedig geluid een trol is aangewezen om kalt te stellen. Soros, Gates, Clinton de bekende stichtingen financieren en sturen de boel aan.—

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.