Volkswoede ‘in de knop’; Jan Dijkgraaf en Sven Hulleman

De volkswoede tegen het politieke- en financiële establishment begint zich langzaam over heel Europa te verspreiden. De Nederlandse ‘gele hesjes’ worden door de mainstream media gemarginaliseerd en als onbenullig weggezet. De echte onbenul is de media zelf die daarmee juist het protest voedt en hun journalistieke rol misbruiken.
Vanuit het eerder dit jaar opgerichte ‘verzetskrantje’ The Post Offline initieerde hoofdredacteur en ‘professioneel buttkicker’ Jan Dijkgraaf een gele hesjes-protest van doodnormale, vreedzame bezorgde burgers die het lied ’15 miljoen mensen’ zingen. Mensen die de buik vol hebben van de kloof tussen bestuur en burger, maar die nooit de straat op gingen om hun stem te laten horen. En nu wel. Omdat ook hun emmer overloopt. Sven Hulleman sprak heb uitgebreid.

📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.