VOOR DE BOER: de gastvrouw – Tamara Dummers en Nicolette Mak

Nicolette is eigenaresse van een prachtige boerderij, stammend uit 1846. Haar doel is om op deze locatie mensen met allerlei achtergronden met elkaar te verbinden. Daarom was Café Weltschmerz daar welkom met de special “Voor de Boer”.

De renovatie van de panden op haar erf, pakt zij samen met een groep jongeren aan, welke tegen kosten en inwoning helpen. Nicolette kiest voor duurzaam renoveren door schapenwol te gebruiken voor de isolatie van de gebouwen. Deze schapenwol wordt normaliter geëxporteerd naar Turkije, maar wordt tegenwoordig op grote schaal verbrand i.v.m. in- en exportregels.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.