Waarom Arno Wellens zeker GEEN racist is!; Kiza Magendane en Arno Wellens

Onze gesprekken zijn vertegenwoordigd in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13

Waarom moeten zwarte mensen steeds over racisme praten? 


 
Arno Wellens en Kiza Magendane ontmoette elkaar virtueel tijdens een heftige discussie op Facebook. Wellens, zelf afkomstig uit Zuid Afrika, schreef dat Afrika vooral drijft (economisch) op vrouwen. Mannen zijn volgens Wellens een beetje lui. Magendane schoot dit in het verkeerde keelgat.
Wellens en Café Weltschmerz geven voor 1 keer de gespreksregie aan deze gedreven activist, student, ondernemer en dromer.
Wellens moet met de billen bloot en Magendane in het interview uitleggen waarom hij geen racist is!

 


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.