Waarom het Europese project een mooi project is!: Eric C. Hendriks en Ronald Smallenburg

Wat is onze plaats in de Europese familie?Wat te denken over de Europese droom en de Europese éénwording? Eric C. Hendriks was tot 2014 een overtuigd eurofederalist in de lijn van Guy Verhofstad. Nederland moest binnen dat
idee een provincie van een Europese superstaat worden. Hendriks is afgestapt van dat idee en is uiteindelijk in een kritische middenpositie terecht gekomen.
Ronald Smallenburg daarentegen is nog wel hoopvol over de Europese droom. Smallenburg is politicoloog, lid van D’66, kennisondernemer en bezield eurofiel. Smallenburg nodigde Hendriks uit om met hem in debat te gaan over de waarde van het Europese project.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer. 📌Cafe Weltschmerz is ook terug te vinden op alle grote podcast kanalen.[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.