Waarom wij David Icke wel ontvangen – Max von Kreyfelt

David Icke komt naar Nederland. Op 6 november zal hij spreken tijdens de vredesdemonstratie in Amsterdam. Er is veel ophef rond zijn persoon.
Waarom eigenlijk? Wie dat wil weten, zal zelf gedegen onderzoek moeten doen naar de aanklachten tegen Icke en vooral met hem in gesprek moeten gaan. Daarom komt hij zaterdag naar de studio van Café Weltschmerz voor een gesprek met Pieter Stuurman.

Breaking: Daar gaat dus een streep doorheen. Zojuist is bekend geworden dat Icke  Nederland niet in mag. Sterker nog, volgens de tweet die de zoon van David Icke  donderdagavond met de wereld deelt, mag hij zelfs de EU de komende twee jaar niet in.

Pleidooi

Dat feit maakt het pleidooi van Max von Kreyfelt voor het Vrije Woord en pluriformiteit in de media des te urgenter. Dit is juist de uiterste consequentie van wat er gebeurt wanneer de vrijheid van meningsuiting door de overheid wordt ingeperkt. Of is dit nog maar het begin?

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.