Wat is het werkelijke doel?

In deze nieuwe uitzending van de wekelijkse bespreking en analyse van de bijwerkingen van de experimentele COVID-19-injecties wordt de vraag gesteld: “Wat is het werkelijke doel?” Want inmiddels is, na de presentatie van alle cijfers die door Erik uit het meld- en registratiesysteem ‘EudraVigilance’ van het EMA van de Europese Unie bijeen worden gebracht en voor ons inzichtelijk worden gemaakt, duidelijk geworden dat de overweldigende overheidspropaganda voor de ‘vaccinatie’-campagne en de dystopische overheidsmaatregelen, waaronder de QR-code voor deelname aan het maatschappelijk verkeer, niks meer met gezondheidszorg te maken hebben. (link: https://www.adrreports.eu/en/search_subst.html )

Vandaag neemt Erik Boomsma ons mee in de wereld van financiële machtsstructuren. En laat hij ons zien dat de wereldwijde georganiseerde maatregelen en onderdrukkingsacties van de nationale overheden, op wereldschaal worden aangestuurd door een financieel machtsconglomeraat. Een conglomeraat, dat al tientallen jaren wereldwijde voorbereidingen heeft getroffen om de mens in een digitale houtgreep van slavernij en totale controle te brengen.

Deelt u deze video alstublieft met zoveel mogelijk mensen. En als het mogelijk is, vooral ook met de mensen waarvan u weet, dat die zichzelf nog onvoldoende op de hoogte hebben gesteld over de “HET WERKELIJKE DOEL ACHTER DE PRIK- EN QR-CODE-PROPAGANDA”.

Wilt u de Powerpoint presentatie van Erik Boomsma nog een keer op uw gemak bekijken? En/of wilt u de daarin getoonde video’s nog een keer zien? Klik dan op de onderstaande links om ze te downloaden.

Powerpoint presentatie:
https://www.dropbox.com/s/3pm3roqarm70mf2/WAT%20IS%20HET%20WERKELIJKE%20DOEL.pptm

Video Accenture:

Video Augustin Carstens (BIS):

Klaus Schwab (WEF):

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
Meest gelezen
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.
Meest gelezen