Waterschappen, wat valt er te kiezen?: Chris Aalberts en Gerhard van den Top

Wat valt er te kiezen? Waterschappen; niemand heeft het er over, maar hoe belangrijk is dit eigenlijk? In een serie in aanloop van de Waterschapsverkiezingen 2019, spreekt Chris Aalberts met diverse deskundigen over het belang van deze bestuursvorm.
De meest in het oog springende taken van waterschappen zijn o.a.: het monitoren van de (grond)waterstand, het controleren van de waterkwaliteit, het duurzaam afvalwater zuiveren en het herwinnen van reststoffen.
In dit derde gesprek, Gerhard van den Top, dijkgraaf van Amstel, Gooi en Vecht. Hij is opgeleid als wateringenieur en in Leiden gepromoveerd als milieukundige.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer.


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.