We moeten menselijkheid weer de norm maken – Pieter Stuurman en Berber Pieksma

Wil je meer weten over het E-boek van Maarten Verheyen over inflatie? Klik op de onderstaande link:
http://hyperinflatie.com

Huisarts Berber Pieksma was anderhalf jaar geleden (nov. 2020) te gast bij Cafe Weltschmerz. Ze sprak toen onder meer haar zorgen uit over de teloorgang van de beroepsethiek bij medici. Ook in dit nieuwe gesprek spreekt ze met grote openhartigheid en oprechtheid over de zorgelijke ontwikkelingen in de samenleving die in hoog tempo aan menselijkheid verliest. Morele waarden lijken te verdwijnen en leugens en misleiding worden steeds meer de norm. Ze heeft zich als huisarts en als mens in de afgelopen periode steeds openlijk uitgesproken. Ze vertelt wat dit voor haar heeft betekend, zowel in negatieve als in positieve zin.
Daarnaast is Berber Pieksma actief betrokken bij het initiatief “Beter in de Buurt”. Ze legt uit hoe dit een aanzet kan zijn tot een betere manier van samenleven en van samenwerken, zonder een overdaad aan beperkende protocollen, hinderende regels en het daarbij behorende verlies van kwaliteit en menselijkheid.
Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.