We mogen wat meer aan egoreductie doen – Heidi Gündel en Viola Holt

Meer weten over E-Book van Maarten Verheyen over inflatie? Klik op de onderstaande link: http://www.hyperinflatie.com

Heidi Gündel in gesprek met Viola Holt (1949) over onder andere haar jeugd, haar werk bij de TV, de Voice affaire, en haar visie op de coronacrisis.

Al op haar 17e begon Holt als omroepster. Jarenlang werkte ze voor de NOS en presenteerde tv-programma’s voor de AVRO en de TROS. Op RTL4 presenteerde ze bekende programma’s als “Klasgenoten” en “De 5 Uur Show”. In 1998 verhuisde ze samen met haar man voor vijf jaar naar Mexico waar ze een Indonesisch restaurant begonnen. Ook exposeerde ze haar schilderijen en zeefdrukken en maakte een wekelijkse krant voor de Nederlandse toeristen. Bij terugkeer pakte ze haar werk als presentatrice weer op. In 2015 werd ze ingewijd als Reiki Master en werkte ze als Feng Shui interieur styliste.

Holt heeft in de loop der jaren weinig van zichzelf laten zien en is slechts drie keer eerder geïnterviewd door Hans Verhagen, Theo van Gogh en Ischa Meijer. Ze is misschien wel een van de meest onbegrepen TV persoonlijkheden van Nederland en kwam hierdoor regelmatig negatief in het nieuws. Holt geeft aan hier weinig last van te hebben en doet een pleidooi voor wat meer egoreductie. Mensen zouden meer met, dan over elkaar moeten praten.

In september vorig jaar ging ze in gesprek met Willem Engel van Viruswaarheid. Hier sprak ze zich onder andere kritisch uit over het coronabeleid, de invoering van de QR Code en de vaccinaties. Aanleiding voor Café Weltschmerz om haar uit te nodigen voor een interview. Holt werkt momenteel ook mee aan de ontwikkeling en lancering van een nieuwe vrouwenzender.

Gesprek met Willem Engel: https://www.youtube.com/watch?v=H598FlKdkQ4

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.