We zijn allemaal managers geworden; Cox Bosma met Harry Starren

Een nieuwe serie over leiderschap.

Wat er op alle fronten in de samenleving mis gaat heeft ook zijn weerslag binnen organisaties. De onbetrouwbaarheid van de overheid en haar instituties heeft grote consequenties voor de productiviteit van Nederland. Om dat in beeld te krijgen, maken we een serie om te onderzoeken wat die veranderende ontwikkelingen zijn. Wij willen graag weten hoe deze veranderingen tot uitdrukking komen in het bestuurlijke handwerk, maar ook wat de consequenties zijn van de politieke invloed in het openbaar bestuur en welke persoonlijke kenmerken de kwaliteit van het bestuur bepalen. Het verleden, heden en de toekomst van bestuur in de meest bepalende factoren in een verdiepende serie!
2013-05-03_harry_starren_4
Cox Bosma, ooit lid van de avant-gardistische theatergroep “The Dogtroup”, is bestuurskundige, gespecialiseerd in projectontwikkeling voor decentrale overheden. Zij praat in dit eerste gesprek met Harry Starren.
Drs. Harry Starren, schrijver en voormalig docent. Hij studeerde geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Utrecht en politicologie/bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Starren was gedurende 15 jaar Algemeen directeur van VNO-NCW opleidingscentrum De Baak, marktleider in management- en Leiderschapstrainingen. Sinds zijn vertrek is Starren onder andere voorzitter van de federatie van de Nederlandse creatieve industrie, bestuurslid van De Groene Zaak, lid Raad van Advies New Venture, lid Raad van Toezicht Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam, lid Raad van Advies Eprom Organisatie Adviseurs en heeft zitting in verschillende vakjury’s.


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.