We zijn onwaarschijnlijke leugenaars, we liegen dat we barsten 3; Coen de Jong en Cees Hamelink

“Iedereen liegt, maar je moet daar wel een balans in vinden anders gaat het helemaal mis. Als we authentiek met elkaar willen praten, dan zouden we eerst met elkaar moeten overleggen wat we doen met onze bedrieglijkheid.”

Cees Jan Hamelink is emeritus hoogleraar Internationale Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam en emeritus hoogleraar Media.
“Communicatie is altijd wel gebrekkig geweest, maar in deze digitale tijd is het wat moeilijker geworden. Communiceren is de kern van ons bestaan maar hebben we altijd moeizaam moeten leren. Als we niet communiceren overleven we niet. Een groot deel van onze communicatie gebeurt non-verbaal. De huidige generatie is digitaal opgegroeid, bouwt alleen maar aan ongegeneerde egodocumenten en is niet meer in de ander geïnteresseerd.”
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering www.cafeweltschmerz.nl/doneer

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.