Weer thuis – Peter Toonen en Almo Caloe

Weer thuis – Peter Toonen en Almo Caloe

Peter Toonen gaat in gesprek met Almo Caloe (1985) over de noodzaak om jezelf en elkaar als mens te blijven zien in een tijd dat systemen en autoriteit onze menselijkheid lijken te overschaduwen. Aan bod komt hoe we zelf verantwoordelijkheid moeten nemen om ons bestaansrecht vorm te geven. Ook het belang van lef hebben om het keurslijf van een disfunctioneel systeem los te durven laten om nieuwe systemen te bouwen, waar menselijkheid leidend is, komt aan bod.

Over het boek: Almo Caloe neemt je in korte verhalen mee in haar belevingswereld waarin blijkt dat ogenschijnlijk kleine dagelijkse gebeurtenissen de diepere lagen van ons bestaan raken. Een boek dat aanzet tot overdenking en waardering voor al wat is en dat houvast kan geven in deze tijd van grote verandering. Het stimuleert om actie te ondernemen om samen een nieuwe realiteit te creëren waarin iedereen gelijkwaardig en vrij is.

Bestel het boek: https://splinkyourlife.com/weerthuis/

Maak verbinding met Caloe via:
@almocaloe
@splinkyourlife
www.splinkyourlife.com

SPLINKYOURLIFE
The belief everybody can expand their life experience
Op zoek naar een vakantie met bewuste gids?
MOUNTAINBREATH | 22-29 Juli & 19 – 26 augustus 2022

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.