Weerbaar tegen politieke agenda – Marcel Crok Toine Manders Shohreh Festhali

In een wereld waar de druk om een oplossing te vinden voor het zogenaamde klimaatprobleem steeds groter wordt, rijst de vraag: tegen welke prijs? Op zaterdag 18 november had Café weltschmerz een duo-lezing waar we dieper zijn ingegaan op dit gecreëerde probleem. Zijn de kosten werkelijk draagbaar voor de gemiddelde burger, of dreigen ze ons financieel te verstikken? Wat is onze plicht ten opzichte van onze kinderen en de toekomstige generatie?

Het ziet ernaar uit dat het volgende kabinet een klimaatkabinet moet worden. Dat betekent veel meer beperkingen en regulering, veel meer inflatie en veel hogere belastingen.

Marcel Crok – Stemwijzer Klimaat
Onze eerste spreker, Marcel Crok gaat dieper in op de klimaatplannen van de politiek, angst en propaganda, en weerlegt alle onzin met gefundeerde argumenten.

Toine Manders – Legale belastingontwijking!
Ontdek hoe je politieke agenda’s kunt omzeilen met de inzichten van Toine Manders. In deze lezing deelt hij essentiële kennis en strategieën voor legale belastingontwijking. Leer hoe je volledig binnen de wet blijft terwijl je je belastingvoordelen maximaliseert.

Een zeer interessante, informatieve en extra uitgebreide aflevering

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.