Welkomstgroet van Dennis Honing aan burgemeester Femke Halsema

Femke Halsema is de eerste vrouwelijke burgemeester van Amsterdam. De eerste keer ook dat de PvdA niet de leverancier is van een burgemeester. De begroeting van de burgemeester ging niet helemaal volgens protocol. De nieuwe burgemeester werd tijdens de rondgang langs de fracties begeleid door Groen Links, dat terecht werd bekritiseerd. Een burgemeester hoort boven de partijen te staan. Het overslaan van de PvD was zeker een regelrechte zonde. Het past een onafhankelijk burgemeester niet om politieke redenen, een democratisch gekozen partij buiten te sluiten.
Dennis Honing nodigt deze nieuwe Amsterdamse burgemeester uit voor een herkansing. De centrale vraag daarbij is hoe ‘forum’ deze Groen Links burgemeester zelf is en hoe zij daarmee denkt om te gaan?

We besloten bij de geboorte van Café Weltschmerz non-profit te zijn en dat willen we ook blijven. Wij willen onafhankelijk zijn van de overheidssubsidie’s en sponsoring, van politieke- en commerciële invloed, maar tegelijkertijd onze content wel voor iedereen beschikbaar houden. Om dat te kunnen blijven doen, vragen wij jullie hulp met een regelmatig klein of een eenmalig substantieel bedrag. Grotere bedragen kunnen via een ANBI-regeling. Met jullie bijdrage kunnen we Café Weltschmerz in de lucht houden, om in deze bizarre tijden vol desinformatie, tegenspraak blijvend te faciliteren.
Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13.


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.