Willem en Jeroen nemen de week door

Ook deze week nemen Willem en Jeroen ons mee in het politieke theater van de afgelopen week.

In deze aflevering bespreken zij het verraad van de 1e kamer en uiteraard ook internationaal nieuws met speciale aandacht voor Canada en de Ukraïne. Er wordt dieper ingegaan op de QR-zwendel en de lableak, waarbij het bijwerkingenplan van aanpak van het Lareb centraal staat. Tot slot komen in relatie tot dit laatste de specifieke bijwerkingen naar aanleiding van de zorgverzekeraar in Duitsland (BKK) ter sprake.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.