Willem en Jeroen nemen de week door: De coup is bewezen

Jeroen Pols en Willem Engel herhalen ter herinnering dat er geen pandemie is. Daarnaast hebben ze het o.a. over Omicron en Duitsland. Er komt een nieuwe prik met eiwitten. Dit is geen gentherapie maar deze prik is nog steeds experimenteel. Verder hebben ze over de vaccinatiegraad, de ziekenhuizen, onderwerpen zoals Forum voor Democratie, de mogelijke lijst met nieuwe ministers, boosterweigeraars, meningsverschillen van de oude media en prikspijt.
Er is veel gaande in het buitenland. In Oostenrijk zijn veel protesten. Jo Biden verliest veel rechtszaken. Het hele Build Back Better programma loopt in de soep. Met een digitale munt en QR-codes wil men totale controle.

Verder hebben ze het over juridische zaken, zoals: het OM en het demonstratierecht. Daarnaast ging de rechtszaak van het OM tegen Willem donderdag niet door. Willems advocaat is ziek geworden. Jeroen is jurist. Ten slotte bespreken ze de nominaties van de Anton Mussert prijs.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.